Poesis Internaţional nr.5

Posted: 2011/06/29 in Uncategorized
Etichete:, ,

A apărut numărul al cincilea al revistei Poesis Internaţional, în cuprinsul căreia apare şi cronica mea la cartea lui O. Nimigean, Rădăcina de bucsau. Ca s-o citiţi, clic aici şi pe urmă daţi-i bice la scroll. 🙂

Reamintesc că revista se găseşte în librăriile Cărtureşti, Humanitas şi la punctele de difuzare Inmedio.

Enjoy!

Comentarii
 1. Uuu, ce tare-i coperta.
  Angela Marinescu s-a înfuriat pe mine după un interviu pe care i l-am luat pentru „Evenimentul zilei”, dar chiar de aceea îmi este şi mai simpatică. Şi-mi place histrionismul ei. Pentru că are şi ceva naiv în el.

  • danboeriu spune:

   da’ de ce s-a enervat? ce anume a nemulţumit-o?

   • Titlul, care era extras din vorbele sale. Adevărat, uşor scandaloase, dar în viziunea ei trebuia să mă consult cu ea. Şi, tot în viziunea ei, eu ca angajat eram posesorul titlului.

    De fapt şi de drept, ziarul (compania) este posesorul titlului şi al materialului. Tot ce poate face jurnalistul angajat este să refuze să semneze. Dar chiar nu era cazul. Pentru că toţi cititorii care au scris sub interviul cu mii de vizualizari (record pt un material din zona poeziei) au avut comentarii laudative.

 2. danboeriu spune:

  mnoah, până la urmă cred că e mişto să intri-n clinciuri cu câte-un personaj din ăsta. înţelegi cum funcţionează minţile artistice, sort of.

 3. Mă ajută şi propria minte. Conform testelor psiho, cele mai dezvoltate tipuri de inteligenţă la mine-s tot cele artistice. :p

  Clinciul în sine e o delicatesă pentru mine. Nu m-a făcut să-mi displacă ea, ca personaj artistic, să zic aşa. Dacă n-ar fi reacţionat aşa poate că m-aş fi întrebat ce-a păţit, hehe.

 4. danboeriu spune:

  nu ai pe undeva transcrierea interviului? că m-ai făcut curios, cross my heart! 🙂

 5. Nu, au trecut mai mult de 3 ani de cînd a fost publicat în Evenimentul zilei. Iar site-ul de acum nu mai are arhiva de atunci.
  Nu obişnuiam să-mi car acasă materialele de la redacţie, deşi probabil ar fi trebuit, să le am, pentru mine, aşa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s